Türk Eğitim-Sen, Üniversitelerde Büyümeye Devam Ediyor! Ankara Üniversitesi...

Türk Eğitim-Sen, Üniversitelerde Büyümeye Devam Ediyor! Ankara Üniversitesi...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan ile birlikte Ankara Üniversitesi Dışkapı Yerleşkesi Temsilcilik Bürosu açılışına katıldı.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan ile birlikte Ankara Üniversitesi Dışkapı Yerleşkesi Temsilcilik Bürosu açılışına katıldı. Açılışa Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Çömez ve şube yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda üyemiz de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Genel Başkan Talip Geylan, Ankara Üniversitesi Dışkapı Yerleşkesin de Üniversite Temsilciliği bürosu açılmasında başta Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız İbrahim Çömez olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları belirtti: “Üniversitelerimizin ülkenin geleceği anlamında çok büyük öneme sahiptir. Bilgi üreten ve bilim yuvası olan üniversitelerin varlığı ve etkinliği müreffeh seviyeye ulaşmanın ön koşuludur. Üniversitelerin eğitim yuvası ve sosyal gelişim açısından önemi çok büyüktür.”

Sendikaların kamu yönetiminin bir paydaşı olduğuna vurgu yapan Geylan; “Yöneticiler, sendikaları, yetkilerini paylaştıkları bir kuma gibi görmesinler. Bizler yönetimin bir paydaşı, partneri, kolaylaştırıcısıyız. Türk Eğitim Sen olarak, çalışma hayatının ve çalışanların lehine olan her girişim ve uygulamayı sorgusuz destekleriz. Eğitim çalışanlarının kazanımlarını rencide eden tasarruflara karşı da sendikal reflekslerimizi sergilemekten çekinmeyiz. Hiç şüphe yok ki bu demokratik anlayışın üniversitelerimizde yerleşik hale gelmesi hem daha huzurlu çalışma ortamlarını hem de başarıyı sağlayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.