Türk Eğitim-Sen'den Kaymakama "Çifte Standart" Tepkisi!

Türk Eğitim-Sen'den Kaymakama "Çifte Standart" Tepkisi!

Türk Eğitim Sen İstanbul 5 No’lu Şube Başkanı Halil Koçoğlu, Bağcılar Kaymakamını sendikalar konusundaki davranışları nedeniyle eleştirdi.

Türk Eğitim Sen İstanbul 5 No’lu Şube Başkanı Halil Koçoğlu, Bağcılar Kaymakamını sendikalar konusundaki davranışları nedeniyle eleştirdi.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, "farklı sendikalara farklı uygulamalar yapılıyor" şeklinde eleştirdi ve fotoğrafları paylaştı. 

İşte o açıklama:

Bağcılar Kaymakamını; birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu zamanda makamında, Türk Eğitim Sen İstanbul5 Şube Başkanlığı olarak ziyaret edilmiş hatıra fotoğrafında ise kendisi “BEN SENDİKALARIN FAALİYETLERİNE KATILMIYOR, FOTOĞRAF VERMİYORUM” sözü üzerine fotoğraf çekinilmemiş ve hiçbir faaliyetimize de lütfetmemişlerdir!!!.

Ama Malum sendikanın adeta tüm faaliyetlerini kaçırmamış, vermedik fotoğraf bırakmamış hatta kaymakamlık sitesinde malum sendikanın ziyaretine yer vermiş iken Türk Eğitim Sen’in daha önceki ziyaretinden söz dahi etmemiştir.

O malum sendikanın toplantılarında boy gösteren, hiç eksik olmayan, ilçe milli eğitim müdürlerini, şube müdürlerini saymıyorum bile....
Onları tanıyor ve biliyoruz zaten..

 

Şubemize bağlı diğer ilçelerimizdeki mülki amirlerle ziyaretlerimiz ve ilişkilerimiz olması gerektiği gibi devam ederken,
Bağcılar kaymakamının çiftte standartını anlamakta zorlanmaktayız.
 

Bu milletin asli unsuru olan KAMU-SEN VE TÜRK EĞİTİM SEN’e mesafeli olmak adeta Yok saymanın altında yatan gerçeği anlamak istiyoruz.
 

Ama Mülki Amir devleti temsil eder. Devlet tüm vatandaşlarına eşit mesafededir.
Şiar bu ise; gereğini yapmaya davet ediyoruz. Yok eğer burda devletin makamı kullanılarak ayrımcılık yapılıyorsa-ki TÜRK EĞİTİM SEN olarak biz buna inanıyoruz.
 

KAMU SEN, TÜRK EĞİTİM SEN kimsenin faaliyetine, fotoğraf vermesine ihtiyacı yoktur. Lakin hiç kimse de TÜRK EĞİTİM SEN’i yok saymaya ne cüret edebilir ne de haddinedir.
 

Şairin dediği gibi;
Ne beyân-ı hâle cüret ne figâna tâkatim var,
Ne recâ-yı vasla gayret ne firâka kudretim var !

 

TÜRK EĞİTİM SEN İSTANBUL5 ŞUBE BAŞKANLIĞI olarak;
Bağcılar kaymakamını;
Devlet makamı marifetiyle Anayasamızın 10. Maddesinde belirtilen “eşitlik ilkesine” uymaya davet ediyor, kerameti kendinden menkul kişinin TÜRK EĞİTİM SEN’e karşı ötekileştirme, yok sayma, tutum ve davranışlarını, kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.

Halil Koçoğlu
Türk Eğitim Sen İstanbul 5 No’lu Şube Başkanı

turk-egitim-senden-kaymakama-cifte-standart-tepkisi!.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.