Türk Eğitim-Sen'in Acı Günü! Ali Ünalan Vefat Etti

Türk Eğitim-Sen'in Acı Günü! Ali Ünalan Vefat Etti

Türk Eğitim-Sen Uşak Şube Başkanlığı ve Genel Merkez yöneticiliği yapan değerli ağabeyimiz Ali Ünalan covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türk Eğitim-Sen Uşak Şube Başkanlığı ve Genel Merkez yöneticiliği yapan değerli ağabeyimiz Ali Ünalan covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İki hafta önce oğlunu covid-19’dan kaybeden Ünalan’ın vefatı Türk Eğitim-Sen camiasını derinden üzdü.

Türk Eğitim-Sen’e ve eğitim camiasına kattığı büyük değerlerle anılan Merhum Ali Ünalan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

2002-2005 yılları arasında Genel Merkez yöneticiliği de yapan Ünalan, 73 yaşında, evli ve 2 çocuk babası idi.

Ünalan’ın vefatından taziye mesajı yayınlayan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, şunları kaydetti: “Ali ağabeyi kaybettik! Genel Merkez eski yöneticimiz, beraber yol arkadaşlığı yaptığımız Ali Ünalan ağabeyi kaybettik. Daha bir kaç hafta önce evladını kurban verdiği covid illeti, Ali ağabeyimizi de aramızdan aldı. Rabbim rahmetiyle kuşatsın. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve camiamıza başsağlığı niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.