Türkiye -AB KİK Üyelerinden Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Türkiye -AB KİK Üyelerinden Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Aralarında Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen’in de olduğu Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı temsilcileri; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu...

Aralarında Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen’in de olduğu Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı temsilcileri; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

KAHVECİ: BARIŞ PINARI HAREKATINA İLİŞKİN ÇALIŞMALARIMIZI PAYLAŞTIK 

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Genel Başkanımız Önder Kahveci, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı olarak Barış Pınarı Harekatının haklılığına ve meşruluğuna ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgi vermek üzere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı heyetimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi. 

Ziyaretlerin ilki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleşti. Ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TESK, Hak-İş, Türkiye Kamu-Sen, Memur-Sen, TİSK, Türk-İş, TZOB ve Türkiye Emekliler Derneği yer aldı.

Kabulün ardından heyet adına açıklamalarda bulunan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi olarak daha önce Barış Planı Harekatı çerçevesinde görüşlerini aktardıklarını söyledi. Bu görüşlerini 81 ildeki örgütlerinin, ayrıca yurt dışı temsilciliklerinin de 190 ülkedeki muhataplarıyla paylaştığını belirten Hisarcıklıoğlu, "Şimdi ana muhalefet Partisi Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na özellikle Barış Planı Harekatı çerçevesindeki görüşlerimizi aktarma fırsatı oldu” dedi.

İkinci görüşme ise MHP Genel Merkezinde gerçekleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kabulünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TESK, Hak-İş, Türkiye Kamu-Sen, Memur-Sen, TİSK, Türk-İş, TZOB'un yanı sıra Türkiye Emekliler Derneği de yer aldı.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk özel sektörü çalışanlarının, ziraatçısının, esnafının, çalışanların görüşlerini aktarma fırsatımız oldu." dedi. 

Hisarcıklıoğlu ayrıca, heyet olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye şifalar dilediklerini de belirtti.

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı temsilcilerinin yer aldığı heyet geçtiğimiz günlerde evladını kaybeden, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı da ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.