Türkiye Kamu-Sen Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Anıtkabir'de

Türkiye Kamu-Sen Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Anıtkabir'de

Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları Komisyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Komisyon Başkanı Leyla Polat ve beraberindekiler, Cumhuriyet kadınları olarak Ata’ya şükranlarını sundular.

Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları Komisyonu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir’i ziyaret etti.   

Komisyon Başkanı Leyla Polat ve beraberindekiler, Cumhuriyet kadınları olarak Ata’ya şükranlarını  sundular. Konuyla ilgili açıklama yapan Polat, Türk kadınının siyasi ve sosyal haklarını elde etmede Cumhuriyet’in önemine işaret ederek, “ Ulu Önder’e ne kadar minnet duysak azdır. Bugün kadınlarımızın her alanda kendilerini gösterebilmelerinin altında Cumhuriyet rejimi vardır. Atatürk sayesinde kadınlarımız birçok haktan faydalanma özgürlüğüne sahip olmuştur. Hem iş hayatında, hem eğitim alanında kendilerini gösterebilme, becerilerini sergileyebilme şansını yakalamıştır ” dedi. 

Öncesinde de olduğu gibi, bundan sonra da Türk Kadınları olarak Cumhuriyet’e sahip çıkacaklarını belirten Leyla Polat, Türkiye Kamu-Sen Kadın Kolları Komisyonu’nun çalışmalarına bu doğrultuda devam edeceğini söyledi.

Ziyarette, Kadın Kolları Komisyonu’ndan Firdevs Işık, Necla Öksüz, Filiz Şahin, Ayşe Uğurcan ve beraberindekiler hazır bulundu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.