Türkiye Kamu Sen Fidan Dikiminde Buluştu

Türkiye Kamu Sen Fidan Dikiminde Buluştu

Türkiye Kamu Sen tarafından, “Milli Mücadele Şehitleri 100. Yıl Hatıra Ormanı" fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Konu ile alakalı Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci şu açıklamayı yaptı:

Türkiye Kamu-Sen konfederasyonu olarak Milli Mücadele Şehitleri adına yaptırdığımız hatıra ormanımızın fidan dikim törenini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sn.Yaşar Yıldırım, sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez yöneticilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Gelecek nesillerimize daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başkent Ankara’da binlerce fidanı toprakta buluştururken, Cumhuriyetimizin 100. yılında böylesine güzel ve anlamlı bir etkinliğe imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye Kamu-Sen Hatıra Ormanı’nda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, bugün burada elleriyle her bir fidanı toprakta buluşturup su veren tüm yöneticilerimize teşekkür ediyor, hatıra ormanımızın yüzyıllar boyu yaşamasını temenni ediyorum.

gaglscqwyae8mt8.jpg

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı ve Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri Talip Geylan ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Türkiye Kamu Sen olarak, “Milli Mücadele Şehitleri 100. Yıl Hatıra Ormanı” hazırladık. Ankara Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yaşar Yıldırım ve sendikalarımızın genel merkez yöneticilerinin katılımıyla fidan dikimini gerçekleştirdik."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum