Türkiye Kamu-Sen'den Deprem Bölgesine Destek İçin 4 Karar

Türkiye Kamu-Sen'den Deprem Bölgesine Destek İçin 4 Karar

Türkiye Kamu-Sen Deprem Komisyonu, Genel Başkan Önder Kahveci başkanlığında toplanarak Deprem Bölgesindeki son gelişmeleri değerlendirmiş, bölgeye yapılacak yardımlar konusunda aşağıdaki kararları almıştır:

1. Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi, depremden etkilenen vatandaşlarımıza öz kaynaklarından karşılanmak suretiyle battaniye, giyim malzemeleri, ısıtıcı, erzak ve kumanya başta olmak üzere her türlü yaşam malzemesinden oluşan ayni yardımları temin etmiş olup, AFAD Başkanlığına teslim edecektir.   

2. İl temsilciliklerimiz ve şube başkanlıklarımız, Deprem Bölgesine aynî yardımda bulunmak isteyen üyelerimizden toplayacakları ısıtıcı, battaniye, giyim malzemesi, yastık, gıda kolisi, kuru gıda, hijyen seti, bebek maması, bebek bezi, kışlık bot ve mont gibi ürünleri bulundukları bölgelerdeki valilikler bünyesindeki AFAD veya Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı’na ulaştıracaklardır. 

3. Deprem Bölgesi için nakdi yardımda bulunmak isteyen üyelerimiz, “deprem” yazarak 1866’ya SMS yoluyla ya da AFAD’ın aşağıdaki hesaplarına havale yapmak suretiyle nakdi yardımda bulunacaklardır.

4. Türkiye Kamu-Sen Deprem Komisyonu üyelerimiz ve görevli sendika genel başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve koordinasyonu sağlamak üzere Bölgeye hareket edeceklerdir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

TÜRKİYE KAMU-SEN BAŞKANLAR KURULU  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.