Türkiye Kamu-Sen'den TÜRKAV'a Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen'den TÜRKAV'a Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanları Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve sendikalarımızın Genel Başkanları Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EBUBEKİR KORKMAZ: KAMU ÇALIŞANLARININ HAKLARI İÇİN BİRLİKTE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Heyetler, TÜRKAV Genel merkezinde gerçekleşen görüşmede çalışma hayatı ve ülke gündemine ilişkin konular üzerinde istişarelerde bulunurken,  TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz Türkiye Kamu-Sen heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Korkmaz, “Verdiğiniz destek noktasında TÜRKAV olarak teşekkür ediyoruz. Bizler  üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Göreve başladığımız günden itibaren sorun ve sıkıntıların çözümü için çaba sarf etme gayretindeyiz. Bu süreçte elbette her zaman olduğu gibi Türkiye Kamu-Sen’in görüş ve önerileri bizler için son derece önemlidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.

ÖNDER KAHVECİ: TÜRKAV YÖNETİMİNE GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ise, TÜRKAV Yönetim Kuruluna başarılar dilerken, “1989 yılında başlayan süreç 1992 yılı itibariyle sendikacılığı evrildi ve Türkiye Kamu-Sen kuruldu. Konfederasyonumuz, sendikacılıkta  çok güçlü bir güven oluşturdu. Bizim ortaya koyduğumuz tavır ve mücadele kamu çalışanları tarafından gayet net anlaşılmaktadır. 400 bin sağlam duran üyemiz var. Her türlü yönteme başvurmalarına rağmen Türkiye Kamu-Sen üyeleri aslan gibi davasına sahip çıkmaktadır. 

Bizlerde bu direnç ve kararlılığı sekteye uğratmamak adına mücadele ediyoruz. Her platformda liyakat ve ehliyet vurgusu yapıyoruz. Hakkaniyetli bir sistem istiyoruz. Kamuda malum bir sendika tarafından oluşturulan çetelere son verilmelidir. Çalışma barışını bozan etkenler bertaraf edilmelidir. Yaşanan olumsuzluklar yetkililer tarafından göz ardı edilmemelidir. Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmelerde kamudaki ayrımcılığın ciddi sıkıntılar yarattığını sıklıkla ifade ettim. Bu konuda artık adım atılmasını bekliyoruz. 

Biz  vatan, millet sevdalısıyız. Türkiye Kamu-Sen  üyelerinin hepsi böyledir. Birileri hala masada ki oturma düzenini konuşacağına memurun sorunlarını kendine dert edinmelidir. Türkiye Kamu-Sen o masada her zaman olacaktır ve  memurun hakkını kimseye gasp ettirmeyecektir. TÜRKAV Başkanımız Sayın Ebubekir Korkmaz’a ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.