Türkiye'nin Uzaktan Eğitim Merkezi: Novarge

Türkiye'nin Uzaktan Eğitim Merkezi: Novarge

Daha önce Kariyer Vadisi markası ile uzaktan eğitim hizmeti veren NOVARGE A.Ş. 05.04.2018 itibari ile Novarge markası ile hizmetlerine devam edecek.

Merkezi Ankara'da bulunan ve tüm Türkiye'ye eğitim hizmeti sunan NOVARGE A.Ş. 05.04.2018 itibari ile Novarge markası ile www.novarge.com.tr üzerinden yayın yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Novarge A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut KARAAĞAÇ şunları söyledi: 

"Novarge A.Ş. bünyesinde hizmet veren kariyervadisi.com 05.04.2018 itibari ile paydaşlarımızla iletişimi daha da güçlendirmek, öğrencilerimize sunulan eğitimlerde gelişim ve daha iyiye yönelik değişim sağlamak, Şirketimizin kurumsal kimlik ve iletişim araçları yöntemlerinde daha aktif olmak, öğrenci istek ve gereksinimlerine daha duyarlı değişimler yaratmak adına novarge.com.tr üzerinden yayın yapacaktır. "

Şehit ve Gazi Yakınlarının ücretsiz eğitim alabildiği platforma getirilen yeniliklerden de söz eden Karaağaç; kurumumuzu tavsiye eden her vadantaşımız adına 1 adet sertifikalı fidan dikeceğiz, gençlerimizin ihtiyacı olan eğitimleri ( Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat teknikleri vb gibi) tamamen ücretsiz olarak sunacağız dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.