Türkmenlere misket bombası yağıyor!

Türkmenlere misket bombası yağıyor!

Rusya’nın, Akdeniz’deki gemilerinden füze, uçaklarından attığı misket bombalarıyla desteklediği Suriye rejimi, Türkmen köylerini vuruyor.

Stratejik noktalar Kızıldağ ve Burj El Kasab çevresinde kanlı çarpışmalar var. Aileler, sınıra kaçarken gençler cepheye gidiyor. İşte Yeniçağ'ın haberi;

KOMUTANIN ÇIĞLIĞI: BOMBA YAĞIYOR

Sultan Abdulhamit Tugayı Komutanı Ömer Abdullah yaşanan bombardımana can dayanmadığını söyleyerek, “Büyük bir zulümle karşı karşıyayız” dedi.

Suriye’de Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı Bayır- Bucak bölgesinde Esad rejiminin Rusya ve İran desteğini de alarak sürdürdüğü saldırılar devam ediyor. Türkmen Dağı’ndaki Sultan Abdulhamit Tugayı Komutanı Ömer Abdullah, yaşanan bombardımana can dayanmadığını söyleyerek, misket bombalarının başlarına yağdığını belirtti. Dayanılmaz bir zulümle karşı karşıya olduklarının altını çizen Ömer Abdullah, Türkiye’den destek verilmesi gerektiğini ifade etti. Türkmenlerin yaşadığı bölgeye yönelik saldırılar devam ederken, BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’ın başında bulunduğu heyet de Bayır- Bucak Bölgesi’ne geçti. Türkmen Dağı’nda rejime karşı mücadele veren Türkmenlere destek olacaklarını dile getiren Kaptan Kartal, “Bu arkadaşlarımız koca Türkiye Cumhuriyeti’nden destek bekliyor. Arkadaşlarımızı burada 3-5 çapulcuya yem etmememiz lazım. Gücümüz nispetinde Bayır- Bucak’taki Türkmen kardeşlerimize mutlaka destek vermemiz lazım. Ben geldim ve burada onlarla beraberim. Gerekirse şehadet şerbetini onlarla beraber içeceğim” dedi. Türkmenlerin bulundukları bölgeyi kendilerine ar ve namus edindiğini kaydeden Kartal, terör örgütlerinin gerekli dersi alıp bölgeye giremeyeceğini savundu.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Sultan Abdulhamit Tugayı Komutanı Ömer Abdullah da 4 yıldır bölgede mücadelelerinin sürdüğünü hatırlattı. Ömer Abdullah, büyük sıkıntılarla baş etmek zorunda kaldıklarını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: “Ecdadımızın kendi emanet ettiği toprakları korumaya çalışıyoruz. Biz küsmüyoruz halimize. Allah’ın rahmeti. Osmanlı’nın torunu olarak, Osmanlı’nın emanetiyiz bu topraklarda. Şu anda bir deprem oluyor. Rusların bombardımanı var. Biz de burada emanet topraklarda inşallah son damla kanımıza kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bu toprakları bırakmayacağız. Türkmen Dağı’nın her yerinde varız. Türk bayrağı burada dimdik durur.”

BİZİM KİMSEMİZ YOK

Rusya ve İran’ın binlerce kilometre öteden gelerek Suriye’deki rejime destek verdiğini anımsatan Tugay Komutanı Ömer Abdullah, aynı zamanda sitemde de bulunarak, şu değerlendirmede bulundu: “Biz Türkiye’nin sınırının dibindeyiz. Türkiye’nin sınırını koruyoruz. Ama biz de Türk kardeşlerimizden desteği bekleriz. Misket bombaları başımıza yağıyor. Bizim kimsemiz yok. Sırtımızı Allah’a dayadık yürüyoruz. Son bir aydan beri deprem oluyor. Müslüman kardeşlerimiz neden sessiz kalıyor. Her türlü desteğe ihtiyacımız var. Olan bombardımana can dayanmaz. Tankı, topu, tüfeği ile mevzilerden havaya uçuyoruz. Mevziler üzerimize kapanıyor. Elimizde olan imkanlar yetmiyor. Lojistik desteğe ihtiyacımız var. Kendi başımıza bıraktılar, yetim bıraktılar. Dünyada Müslüman kardeşlerimizin ölmesi izleniyor. Bu ikinci Çanakkale. Dayanılmaz bir zulüm var. Her gün Türkmen kardeşlerimiz şehit oluyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum