Ülkü Ocakları'nda Nöbet Değişimi - Dr. Sinan Ateş Görevinden Ayrıldı!

Ülkü Ocakları'nda Nöbet Değişimi - Dr. Sinan Ateş Görevinden Ayrıldı!

MHP'nin gençlik kolları olarak faaliyet gösteren ülkü ocaklarında kan değişimi yaşanıyor

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş bir yıldan fazla yürüttüğü görevinden ayrıldı. Bahçeli'nin önümüzdeki günlerde yeni bir atama yapması bekleniyor. Genel Başkan Dr. Sinan Ateş, 9 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürüttüğü Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'ndan akademik çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle ayrıldığını açıkaldı.

Doçentlik ünvanını aldığını ve bilimsel çalışmalarının gittikçe ağırlık kazandığına dikkati çeken Ateş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de "akademik kariyeriniz daha önemli" tavrını sergilediğini anlattı.

Ateş, görevden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu:

"09 Ocak 2019 tarihinden itibaren şerefle yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı görevimden akademik çalışmalarım ve üniversitedeki görevim nedeniyle bugün (2 Nisan 2020) itibariyle Liderimizin müsaadeleriyle ayrıldım.

Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı, ömür boyu taşıyacağım en kutsal unvan olacaktır. Ülküdaşlarım haklarını helal etsinler. Bu can bu bedende oldukça Liderim Sayın Devlet Bahçeli’nin ve davamın emrinde olacağım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.