Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi başlıyor

Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi başlıyor

Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi başlıyor

Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği ve Türk Eğitim Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2020 Bilge Tonyukuk Yılı” anısına 3. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi başlıyor.

Dünyada ve ülkemizde etkili olan COVİD-19 salgını nedeni ile gerek yurt dışı gerekse yurt çapında çalışma hayatına ara verildiği olağanüstü bir sürecin yaşanması nedeniyle 3. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongremiz çevirim içi olarak yapılacaktır.

12 Kasım 2020 Perşembe günü saat 10:00’da uzaktan bağlantı platformları ile (Çevrimiçi) başlayacak olan kongre, 5 ayrı sanal salonda gerçekleşecektir. Her salon için Youtube Kanalı açılmış olup, bu kanallar üzerinden sunumlar canlı olarak yayınlanacaktır.

Açılış oturumunda Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan, MEB Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran, Uaeseb’e üye kuruluşların Genel Başkan veya Genel Başkan Yardımcılarından oluşan bir heyette kıymetli görüşlerini bizimle paylaşacaktır. 

Kongrenin açılış programı Türk Eğitim Sen’in Resmi Youtube Kanalından ve Facebook sayfasından, sunumların yapılacağı oturumlar ise her salon için açılan ve aşağıda linkleri verilen youtube kanallarından canlı olarak yayınlanacaktır. 

Kongre programı ve youtube kanalları ile ilgili linkler şu şekildedir:


 Türk Eğitim-Sen Resmi Youtube Hesabı
 Salon 1 Bilge Tunyukuk Salonu
 Salon 2 Kutluk İlteriş Kağan
 Salon 3 Kapgan Kağan
 Salon 4 Bilge Kağan
 Salon 5 Köl Tigin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.