Üniversite Çalışanlarına Becayiş Müjdesi Geliyor

Üniversite Çalışanlarına Becayiş Müjdesi Geliyor

Mart ayı içerisinde sendikamıza tarafından YÖK’e bir rapor sunulmuş ve becayiş, eş durumu ve mazeret tayinleri ile ilgili düzenleme istenmişti. Genel Başkanımız Önder Kahveci’de YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile yapılan görüşmede üniversitelerde tayin

Mart ayı içerisinde sendikamıza tarafından YÖK’e bir rapor sunulmuş ve becayiş, eş durumu ve mazeret tayinleri ile ilgili düzenleme istenmişti. Genel Başkanımız Önder Kahveci’de YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile yapılan görüşmede üniversitelerde tayin sorunlarını gündeme getirerek çözüm istemişti.


YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ta Üniversitelerde görevli personelin tayini konusunda ise atama nakil yönetmeliği oluşturulması, becayiş hakkı tanınması gibi bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek bu konuda ilk açıklamayı yapmıştı. 

Girişimlerimizin sonuç vermesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. YÖK bünyesinde yapılan istiare toplantısında üniversite çalışanları için çok önemli bir karar çıktı. Tüm üniversitelerden temsilcilerin katıldığı toplantıda gündeme gelen becayiş hakkı ile ilgili açıklama yapan YÖK Temsilcisi Recep Sarıipek, bu konuyla ilgili yasal düzenleme yapılacağını söyledi.

Osmanlı sarayından görmediğiniz fotoğraflar

Osmanlı sarayından görmediğiniz fotoğraflar

GENAR Başkanı İhsan Aktaş'tan 23 Haziran yorumu

GENAR Başkanı İhsan Aktaş'tan 23 Haziran yorumu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.