Üniversiteler ve okullar açılacak mı, online mı olacak?

Üniversiteler ve okullar açılacak mı, online mı olacak?

YÖK'ten yapılan açıklamada ise "Tüm yükseköğretim kurumlarımızda bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışı ikinci bir duyuruya kadar geçici olarak ertelenmiştir" denildi. Peki, okullar ve üniversiteler ne zaman açılacak? Okullar ve üniversiteler online...

Kahramanmaraş'ta iki büyük deprem, 10 ilde yıkıma neden oldu. Deprem sonrası tüm Türkiye'den yardım çalışmaları yapılırken, can kaybı sayısı da artıyor. Deprem nedeniyle 20 Şubat'a kadar tüm Türkiye'de okullar tatil edildi. Peki ,Üniversiteler online olur mu? Üniversiteler tatil mi 2023? İşte, YÖK'ün açıklaması!

Tüm Türkiye'deki okullar için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yeni bir açıklama gelmesi sonrası yüksek öğretim kurulu öğrencileri de, "Üniversiteler online olur mu, tatil mi?" sorularını araştırmaya başladı. Konuyla ilgili YÖK'ten açıklama geldi.

ÜNİVERSİTELER ONLINE OLUR MU?
YÖK, üniversitelerin bahar yarıyılının açılışını ikinci bir duyuruya kadar erteledi. Öğrenciler bu yıl üniversitelerin online olup olmayacağını araştırıyor. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yer almazken, güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ 2023?
Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK), tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim döneminin açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiği bildirildi.

20 ŞUBAT'A KADAR OKULLAR TATİL
Yaşanan deprem sonrası ilk olarak deprem bölgelerinde ilk olarak 20 Şubat'a kadar okullar tatil edilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in son yaptığı paylaşımda; Tüm Türkiye'de eğitim öğretimin 20 Şubat'ta başlayacağı bildirildi.

tgrthaber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.