Uzaktan Eğitim Yapan Akademik Personelin Ek Ders Ücreti Ödenmeli

Uzaktan Eğitim Yapan Akademik Personelin Ek Ders Ücreti Ödenmeli

Covid-19 salgını nedeniyle yüksek öğretim kurumlarında uzaktan eğitime geçilmiş olup yüksek öğretim kurumlarında görev yapmakta olan akademisyenlerimizin bu süreçte ders ücretlerinin ödenmesi hususunda herhangi bir düzenleme yapılmamıştır.

Covid-19 salgını nedeniyle yüksek öğretim kurumlarında uzaktan eğitime geçilmiş olup yüksek öğretim kurumlarında görev yapmakta olan akademisyenlerimizin bu süreçte ders ücretlerinin ödenmesi hususunda herhangi bir düzenleme yapılmamıştır. Bazı kurumlarda ödeme yapıldığı halde bazılarında tereddüt yaşandığı için ödeme yapılmamaktadır.

Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen yüksek öğretim kurumlarında görev yapmakta olan akademik personellerin ek ders ücretlerinin salgın öncesi şartlara göre ödenmesi ve Yükseköğretim Kurulu tarafından uygulama birliğini sağlayacak şekilde bir düzenleme yapılması için Sendikamızca Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na 18 Haziran 2020 tarihinde talepte bulunmuştuk.  Konunun önemi ve ivedilik arz etmesi sebebiyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na talebimizi yineledik.

101-040.jpg102-028.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.