Yönetici Görevlendirme Süreci İle İlgili MEB’den Bilgi Talebi

Yönetici Görevlendirme Süreci İle İlgili MEB’den Bilgi Talebi

Türk Eğitim-Sen olarak; başvuru süresinin uzatılmasından kaynaklanacak mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için,  03 Mayıs Cuma günü saat 17.00’dan sonra tercihlerini değiştiren ve yeni başvuru yapanların kaç kişi olduğu, isimleri, sendikal bilgileri...

Bilindiği üzere, Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği çerçevesinde yayımlanan takvim gereği 03.05.2019 tarihinde yönetici tercihlerinin son bulacağı belirtilmişti. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, başvuru süresinin 07.05.2019 tarihine kadar uzatıldığı açıklanmıştır. Bu süreçte bir kısmı basına da yansıyan tercihlerin bazı adayların lehine değiştirtildiğine dair duyum ve gelişmeler eğitim kamuoyunda kaygı ile karşılanmıştır.

Türk Eğitim-Sen olarak; başvuru süresinin uzatılmasından kaynaklanacak mağduriyetlerin önüne geçilebilmesi için,  03 Mayıs Cuma günü saat 17.00’dan sonra tercihlerini değiştiren ve yeni başvuru yapanların kaç kişi olduğu, isimleri, sendikal bilgileri ve görev yerleri hususunda sendikamıza bilgi verilmesi için, MEB’e talepte bulunduk.     

 

İlgili yazımız için tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.