2020-2021 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları başlıyor

2020-2021 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları başlıyor

2020 2021 Eğitim Öğretim yılı için hazırlıklarını sürdüren Milli Eğitim Bakanlığı'nda bazı il milli eğitim müdürlükleri 2020 - 2021 Ücretli Öğretmenlik Başvuruları almaya başladılar.

Her eğitim öğretim senesinde olduğunda bu sene il milli eğitim müdürlükleri önümüzdeki eğitim öğretim yılında ihtiyacı bulundukları branşlardaki öğretmen açığını kapatabilmeleri için ücretli öğretmenlik alımı için hazırlıklara başladılar.

Daha öncede açıklandığı gibi 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı bu sene 31 Ağustos 2020 tarihinde başlıyor.Tarihin yaklaşmasıyla birlikte il ve ilçe memler resmi internet sitelerinde duyuruya çıkarak başvuru kabul etmeye başladılar.

Geçtiğimiz günlerde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ücretli öğretmenlik başvuru almaya başlamıştı. 

2020 2021 eğitim öğretim yılı için ücretli öğretmenlik duyurusu yayımlayan diğer bir ilimiz ise Kars oldu.

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında sizlerde ücretli öğretmenlik için başvuruda bulunmak isterseniz görev yapmak istediğiniz il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerinin internet sayfalarını takip edebilirsiniz.


KARS İL MİLLİ EĞİTİM

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Müdürlüğümüze bağlı okullarda görevlendirilmek üzere 21.07.2020 Salı gününden itibaren ücretli öğretmen başvuruları alınacaktır.

Covid 19 salgını nedeniyle başvurular online ortamda alınacak olup Müdürlüğümüze herhangi bir evrak teslim edilmeyecektir. Komisyon tarafından yapılan görevlendirmeler sonucunda ilgili evraklar görevlendirilen Okul Müdürlüğüne elden teslim edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.