Ali Yalçın: Emek, Ekmek ve Özgürlük Mücadelesi Veriyoruz

Ali Yalçın: Emek, Ekmek ve Özgürlük Mücadelesi Veriyoruz

Ali Yalçın, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Antalya İl Buluşması’na katıldı.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, emeğin, ekmeğin, özgürlüklerin mücadelesini verdiklerini belirterek, “Ülkemizde istikrarın mutlaka korunması gerektiğini bilen insanlarız. Bir daha kaybetme lüksümüz yok. Alınan bütün kazanımlar bir düdükle son bulabilir. Tıpkı 5 Nisan kararlarında bütün kazanımların, birikimlerin bir kalemde bittiği o sıfır noktasına çekildiğimiz gibi” dedi.

Ali Yalçın, “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Antalya İl Buluşması’na katıldı. Burada konuşan Yalçın, Türkiye’nin, önemli sorunların yaşandığı bir dönemden geçtiğini ve sağduyuyu asla elden bırakmamak gerektiğini söyledi.


 

Kardeşliğimizi hedef alan yapıların ‘taşeron örgütler’ olduğunu vurgulayan Yalçın, “Hepsi maşa, uşak. Bunlar, bu ülkenin bin yıllık birlik ve beraberliğini parçalamak için her türlü kirli plana imza atanlar; nöbetleşe görev yaparak istikrarımızı ve birliğimizi hedef alanlardır.  Bu saatten sonra güçsüz olma, dirayetsiz, kifayetsiz yönetimlerle yönetilme şansımız yok, kaybederiz” şeklinde konuştu.


 

Türkiye üzerinde günlük planların değil, bin yıllık planların devrede olduğuna dikkat çeken Yalçın, herkesi bu planlara karşı uyanık davranmaya davet ederek, şöyle devam etti: “Ülkemizde istikrarın mutlaka korunması gerektiğini bilen insanlarız. Alınan bütün kazanımlar bir düdükle son bulabilir. Tıpkı 5 Nisan kararlarında bütün kazanımların, birikimlerin bir kalemde bittiği o sıfır noktasına çekildiğimiz gibi. Millet iradesinin, milletin yanında durmaya devam edeceğiz. Büyümeye, ülkenin katma değerini büyütmeye devam edeceğiz.”



 

Hedef 1 milyon üye

850 bin üye sayısını geride bırakan ve bir milyon üyeyi hedefleyen bir teşkilat haline geldiklerini ifade eden Ali Yalçın, “Önümüzdeki yıl Mayıs ayında bir milyon üye sayısına ulaşacağımıza inanıyorum. Bu sadece başkanlarımızın üzerine düşen bir görev değil, herkes sorumluluk alacak ve bu hedefe ulaşmak için katkı verecek” diye konuştu.

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Memur-Sen Antalya İl Temsilcisi Mehmet Yıldırım, AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse’nin de birer konuşma yaptıkları programa, Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube başkanları, üyeler, milletvekilleri-milletvekili adayları ve çok sayıda bürokrat katıldı. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum