Ankara’da idareci, öğretmen ve öğrenciler kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor! Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok

Ankara’da idareci, öğretmen ve öğrenciler kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor! Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok

Ankara’da idareci, öğretmen ve öğrenciler kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor. Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara’da öğretmen ve öğrencilerin okullarına gönderilen yardımcı ders kitaplarını kendilerinin taşıdığını gösteren fotoğraflar paylaştı ve "Burası Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü deposu. Altındağ Çağdaş Uygulama Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor. Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu eğitim yılında ders kitapları gibi yardımcı kitaplarından öğrencilere ücretsiz dağıtılacağını, ders ve yardımcı kitapların okullar açıldığında öğrencilerin sıralarının üzerinde olacağını açıklamıştı.

Yıldırım Kaya, bugün sosyal medya hesabında, Ankara’da öğretmen ve öğrencilerin okullarına gönderilen yardımcı ders kitaplarını kendilerinin taşıdığını gösteren fotoğraflar yayınladı. Kaya, paylaşımında şunları kaydetti:

“Hani yardımcı kitaplar öğrencilerin sıralarında olacaktı. Burası Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü deposu. Altındağ Çağdaş Uygulama Okulu idareci, öğretmen ve öğrencileri, kitapları kendi imkanlarıyla taşıyor. Dağıtım ihalesini alanlar ortada yok.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.