Antalya'da Gerçekleştirilecek Eğitime Katılacak Öğretmenlerin Yerleri Belli Oldu

Antalya'da Gerçekleştirilecek Eğitime Katılacak Öğretmenlerin Yerleri Belli Oldu

Antalya'da gerçekleştirilecek olan suriyeli öğrencilerin dersine giren öğretmenlere yönelik farkındalık eğitimlerine katılacak öğretmenler için katılım yerleri belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi kapsamında 22 Ocak - 09 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya İli-Belek Bölgesinde “Suriyeli Öğrencilerin Dersine Giren Öğretmenlere Yönelik Olarak Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Eğitimlere katılacak öğretmenlere okul idaresi tarafından onay verme işlemi tamamlanmıştır. Eğitimlere ilk önce asil olarak onaylanan öğretmenler, haftalarda boş kalan kontenjanlara da yedek olarak onaylanan öğretmenler alınacaktır.

Yedek sırada yer alan öğretmenlerin eğitime katılacağı hafta seçim işlemi pictes.meb.gov.tr/pys/login adresinden yapılacaktır. Sistem açıldığında öğretmenler kısa mesaj yöntemi ile bilgilendirilecektir. Bu bağlamda aşağıda maddeler halinde belirtilen hususların dikkatlice okunması ve bu maddeler doğrultusunda iş ve işlemlerin yapılması önem arz etmektedir.

Bilgilendirme Notuna Erişmek İçin Tıklayınız.

Mutemetlik Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Antalya'da Gerçekleştirilecek Eğitimlerin Katılımcı Listesinin Otellere Göre Dağılımı dosyasına ulaşmak için tıklayınız. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.