Arınç: Hakan Fidan'ın Milletvekili Olmasını İsraf Olarak Görüyorum

Arınç: Hakan Fidan'ın Milletvekili Olmasını İsraf Olarak Görüyorum

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası için Bülent Arınç, "Süpermen görevi verilmiş bir insanın bir vekil olarak parlamentoya girmesini israf olarak görürüm. Ne işin var Meclis'te?" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, canlı yayında gündeme ilişkin görüşlerini dile getirirken MİT Müsteşarı Hakan Fidan istifa etti. Programda bu istifayı değerlendiren Arınç, Fidan'a yönelik şunları söyledi:

"Süpermen görevi verilmiş bir insanın bir vekil olarak parlamentoya girmesini israf olarak görürüm. Daha yaşın 40'larda, ne işin var Meclis'te kardeşim?"

"NE İŞİN VAR MECLİS'TE KARDEŞİM"

CNN Türk'te soruları cevaplayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakan Fidan'ın istifasını şöyle değerlendirdi:

ÇÖZÜM SÜRECİ İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN
"Yaptığı görev bence daha önemli. Eğer vekil olacaksa her vekil onun yaptığı işi yapamaz. Sıradan bir milletvekili olacaksa bence bu görev çok daha önemliydi. Şahsen kendisinin bakan olmasını uygun görmüyorum. Süpermen görevi verilmiş bir insanın bir vekil olarak parlamentoya girmesini israf olarak görürüm. Olağanüstü yetkilerin, katrilyonluk bütçenin olduğu işin var. Yap işini. Süperman gibi yetkilerin var. İnsanın taşın ağır olduğu yerde çalışması lazım. Ama bu olmuşsa Başbakan'ın bilgisi vardır. Yaşı 60'lara mı gelmiş. 40'larında. Ne işi var Meclis'te kardeşim? Milletvekilliğinde ne işin var?"

 

haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.