Arınç: Seçimlerden Sonra Çok Daha Fazla Ekranlarda Olacağız

Arınç: Seçimlerden Sonra Çok Daha Fazla Ekranlarda Olacağız

CNN Türk'te canlı yayına katılan Bülent Arınç, tweetlerle kendisini eleştiren Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'a cevap verdi: Seçimlerden sonra çok fazla ekranlarda olacağız

Uzun bir aradan sonra CNN Türk'te canlı yayına katılan Bülent Arınç, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

* Siyasette heyecanımı kaybettim, birilerine olan sevgimi kaybetttim

* Yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınızla değişirseniz olmaz

NUH ALBAYRAK'A SAYDIRDI

Programa devam ederken Hakan Çelik, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak'ın atmış olduğu üç tweeti okudu.

Arınç, Nuh Albayrak'ın sözlerine sert cevap verdi. Hakan Çelik'e gelen yüzlerce tweet içinden Albayrak'ınkini seçtiği için tepki gösteren Arınç tweetleri tek tek cevapladı.

"SEÇİMLERDEN SONRA ÇOK FAHA FAZLA EKRANLARDA OLACAĞIZ"

"Benim siyaset hakkında konuşmamı kimse engelleyemez" yorumunda bulundu.

Arınç konuşmasında, "Özel bir maksatla gelmiş değilim. Sizi çok seviyorum, kanalınızın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendilerine malum bazı yasaklara tabi değilim. Buradan da haber olsun, şimdiden tweetlerine hazırlık yapsın. Seçimlerden sonra çok daha fazla ekranlarda olacağız.

İnsanların kalplerinde, gönüllerinde birbirine doğduğu bağlılıktır. Karşılıklı olan sevgide birilerine olan sevgimi kaybetmişsem, karşımdaki kişinin daha çok kaybetmiş olması lazım. Sayın Albayrak bilir de, ifade etmekten çekinir.

YEZİD BUNLARI GÖRSE KISKANIRDI

İki, Hz. Hasan, Hz. Hüseyin’in başları gövdelerinden ayrıldı. Karşılarında Yezid vardı. Yezid için alçakça şehit edildi dememi şuurlu bir müminlik olarak görmüyorsa bir şey demiyorum.

Sayın Albayrak daha iyi mümindir. Müminler cinayet işlemez mi? İşler. Dine bakılmaz bu konuda. Bu nasihatlarını başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, yazarlarımız-çizerlerimiz Yezid’den daha fazla cinayet işliyorlar. Ellerinde mızrak yok ama insanların haysiyetlerine o kadar alçakça saldırıyorlar ki, Yezid bunları görse kıskanırdı." ifadelerini kullandı.

NUH ALBAYRAK'IN ATTIĞI TWEETLER...

SEÇİMLERDEN SONRA ÇOK DAHA FAZLA EKRANDA OLACAĞIZ

Arınç şöyle konuştu:

"Ben kendisini daha çok Türkiye Gazetesi'ndeyken tanıyorum. Ben açık yüreklilikle söylüyorum. Evet bugün cumartesidir, dün akşam da Faruk Çelik bir başka programdaydı.

Seçimlerden sonra çok daha fazla ekranlarda olacağız, bundan da haberi olsun,
Sevgi konusu deruni bir konudur. Kiloyla tartılmaz. Ben filan kişiyi seviyorum. Benim ölçüm şudur, o beni ne kadar çok seviyorsa ben de onu o kadar seviyorum. Sayın Albayrak bunları bilir de ifade etmekten çekinir.

YEZİD BUNLARI GÖRSEYDİ KISKANIRDI

İkinci Hazreti Hasan Hüseyin efendilerimizin yanlarında bulunan insanlar susuz bırakıldılar. Karşılarındakiler de evet mümindiler. Hazreti Hamza efendimizin kalbine mızrağı sallayan insan daha sonra mümin olmuştur. Yezid için alçakça şehit edildi dememi kabul etmiyorsa o Albayrak'ın bileceği iş. Ben onun kadar mümin değilim. Ama ben Yezid'in değil, Hazreti Hüseyin'in yanındayım. Müslümanlar cinayet işlemez mi? Ankara'daki bombayı kendi vücuduyla parçalayan insan da bir müslümandı.

Valla bu nasihatları başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar. Ama insanların haysiyetlerine, toplum içerisindeki konumlarına o kadar alçakla saldırıyorlar ki Yezid bunları görseydi kıskanırdı.

Teşekkür ederim ikazları için. Seçimden sonra daha şuurlu bir müslüman olmak için eşimle birlikte çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.