Atatürk Liseliler Büyük Buluşması Gerçekleşti

Atatürk Liseliler Büyük Buluşması Gerçekleşti

Kuruluşu 1886 yılına dayanan ve Taş Mektep ismiyle nam yapmış Ankara Atatürk Lisesi 18 Ekim 2015 günü "Atatürk Liseliler Büyük Buluşması"nı gerçekleştirdi.

Kuruluşu 1886 yılına dayanan ve Taş Mektep ismiyle nam yapmış Ankara Atatürk Lisesi  18 Ekim 2015 günü "Atatürk Liseliler Büyük Buluşması"nı gerçekleştirdi. Kurulduğu günden beri pek çok öğrenci mezun eden Ulu Çınar'ın gölgesinde, binlerce mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen büyük  buluşma da acı tatlı birçok hatıra yad edildi.

                 Türk eğitim hayatında çok büyük bir yere sahip Atatürk Lisesi mezunlarıyla da göz dolduruyor.  Bilimden sanata, sanattan spora birçok alanda lider misyonunu sürdüren, pek çok alanda ulusal bazda meşhur simanın yetiştirilmesine katkı sunan  Atatürk Lisesi bu kıymetli mezunlarını bir araya getirmenin de kıvancını  tüm paydaşlarıyla paylaştı. Okul müdürü,  Atatürk Lisesi Eğitim Vakfı , Atatürk Liseliler Derneği, emekli öğretmenler ve mezun öğrencilerin katkılarıyla organize edilen Büyük Buluşmaya pek çok Atatürk Liseli katıldı.  Bu yıl birincisi yapılan ancak önümüzdeki yıllarda gelenekselleştirilmesi için çaba sarf edilen Büyük Buluşma için önümüzdeki yıllarda da her yıl Ekim ayının ilk pazar günü tespit edildi. Okul Müdürü Bayram AKYÜZ yaptığı açılış konuşmasında ; Atatürk lisesi'nin hepimizin evi olduğunu ve burada bulunan herkesinin Atatürk Lisesi'ne karşı bir vefa borcu bulunduğunu ve herkesinin ülkenin en iyi devlet lisesi olma vizyonumuza katkı sunmasının elzemiyetini ifade etti.  Mezunların öğrenciliklerini geçirdikleri sınıflardaki sıralara oturup eski günleri yad etmeleri, eski dostların bir araya gelerek fotoğraf çektirmeleri duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.  Bütün Atatürk Liselilerin gelecek yıl aynı yer ve aynı zamanda buluşmaları temennileriyle Büyük Buluşma sona erdi.

image001-080.jpgimage002-082.jpgimage003-070.jpgimage004-049.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.