Bahçeli'nin o sözleri Erdoğan'ı çok kızdırmış!

Bahçeli'nin o sözleri Erdoğan'ı çok kızdırmış!

Bahçeli'nin "Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler." sözlerine Cumhurbaşkanı Erdoğan da tepki göstermiş.

MHP lideri Bahçeli'nin, "İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun" sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tepki geldi. Erdoğan, Bahçeli'nin sözlerini kabul edilemez bulmuş.

ERDOĞAN BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞ

Hürriyet'in Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek CNN Türk'te yayınlanan Parametre programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bahçeli'nin sözlerine tepki gösterdiğini aktardı. Zeyrek, "Yeni bir kulis bilgisi akatarayım. Sayın Cumhurbaşkanı da Bahçeli'nin o sözlerine kendi sohbetlerinde tepki göstermiş. AK Parti seçmeninin bu tür yaklaşımlarla karşılaştığı gerçeğinden yola çıkarak bu tür tavırların kabul edilemeyeceğini yakın çevresine ifade etmiş. Muhtemelen gazeteciler sayın Cumhurbaşkanına sorduğunda çok da olumlu bir tepki göstermeyecek. Burada mesele hedeftekinin seçmen olması, seçmenlere "şerefsiz" deniliyor, hakaret ediliyor. Hangi partiyi seçerse seçsin; seçmenin, milli iradenin tercihine saygı göstermek bütün siyasetçilerin boynunun borcudur. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum