Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul konuşması

Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul konuşması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

7 Haziran genel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hızla devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Çekmeköy'de toplu açılış töreninde halka hitap etti.

GECE 11'DE DAVUTOĞLU COŞKUSU

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasını saatler 23.00'ü geçmesine rağmen miting alanında binlerce kişi dinledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"İki parti var. Biri, eski Türkiye partisi. Bir tarafta eski Türkiye'nin bütün hastalıklarını savunan partiler, onun karşısında, özgürlüğü, demokrasiyi, milli iradeyi savunan AK Parti var.

GEZİ İLE KOBANİ İLE ŞİDDETİ SAVUNANLAR

Bir tarafta Gezi ile Kobani ile şiddeti savunanlar var, diğer tarafta barışı savunan AK Parti var. Kolay olmadı. 2 yıl gecikti. HDP'lilere sormak lazım, kim bu havalimanını geciktirdi? Orada çalışan işçilere saldıran, iş makinelerini yakan bir terör örgütü... Buraya gelirken haber aldık, Yüksekova'dan Hakkari'ye giden AK Parti otobüslerine taşlarla saldırmışlar. İşte bir taraftan ülkenin doğusunda bu şiddeti, bu baskıyı yaparken, Batı'da demokrasi söyleminde bulunuyorlar. 7 Haziran'a giderken bunların tek hedefi var; AK Parti'yi zayıflatmak, Türkiye'nin 12 yıllık birikimini harcamak.

GEZİ PROVOKASYONLARI

2013'te Gezi provokasyonları yaptılar. İstanbul'u şiddetle teslim almaya kalktılar. Bizi durdurabildiler mi? Neden? Çünkü karşılarında dimdik, elif gibi duran AK Parti kadroları vardı. 17-25 Aralık'ta bu sefer paralelcileri soktular devreye.

"7 HAZİRAN'DA HEPSİ BİR ARAYA GELDİ"

Ama 30 Mart'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir zafer kazanmamızı engelleyebildiler mi? 7 Haziran'da hepsi bir araya geldi. CHP, MHP, HDP, parelelciler. Şimdi onlara PKK ve DHKP-C de katıldı. Bu altılı çeteyi tarihe gömecek miyiz? Biz büyük hedeflere yürürken, onlar bize engellemeye çalışıyor. İstanbul'da inşallah yüzde 50'yi, yüzde 55'i geçmeye hazır mısınız?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.