Baykal'dan AK Parti'yle koalisyon sinyali!

Baykal'dan AK Parti'yle koalisyon sinyali!

Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası gündeme gelen koalisyon pazarlığı iddialarına çok sert yanıt veren Deniz Baykal, AK Parti ile koalisyon için umutlu konuştu.

CHP'nin Meclis Başkan adayı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrası gündeme gelen koalisyon pazarlığı yaptığı eleştirilerine CHP'nin kapalı grup toplantısında "İç dünyama hakkımda böyle bir spekülasyon yapılmasını sığdıramadım, bunu kabul edemedim, bunu sindiremedim, hazmedemedim... Buna şiddetle tepki gösterdim" diyerek cevap verdiğini açıkladı.

Kanal D Haber'e konuşan Baykal, hakkında gündeme gelen iddialara CHP'nin grup toplantısında masaya yatırdığını söylerken "Buna şiddetle tepki gösterdim" dedi. Baykal, AK Parti ile koalisyon konusunda ise hayli iyimser yorumlarda bulunduğu açıklamasında "Geçmişte mücadele ettiğimiz yanlışlıklar karşısında AKP'li pek çok insan da aynı noktada, aynı düşüncededir. Anlaşabiliriz o noktalarda. Niye olmasın?" dedi.

ŞİMDİ UZLAŞACAĞIZ!

Artık tek parti iktdarı yok. Milletin tercihine saygı duymak, onu zorlamamak gerekiyor. Artık ince demokrasiye ihtiyaç var. Yani öyle rahat benim partim iktidarda istediğimi yaparım yok. Şimdi uzlaşacağız. Temsil edilen kesimler birarada çalışmayı başarabilmelidir. Ülkenin yönetilmesi lazım, hayat değişiyor. Geçmişte mücadele ettiğimiz yanlışlıklar karşısında AKP'li pek çok insan da aynı noktada, aynı düşüncededir. Anlaşabiliriz o noktalarda. Niye olmasın?

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞME VE KOALİSYON PAZARLIĞI İDDİASI

Bütün siyasi hayatım ortada. Hiç bir zaman ne partimin ne milletimin aleyhinde hiç bir entrikanın içinde olmadım. İç dünyama hakkımda böyle bir spekülasyon yapılmasını sığdıramadım, bunu kabul edemedim, bunu sindiremedim, hazmedemedim... Buna şiddetle tepki gösterdim. Gerçek budur, bunun dışında kim ne biliyorsa getirsin dedim. Şu anda CHP'de bu konuda tam bir mutakabat vardır.

internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.