CHP'nin çağrısına MHP'den yanıt!

CHP'nin çağrısına MHP'den yanıt!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP sözcüsü Haluk Koç'un 'alayına karşıyız tavrıyla bir yere gidilmez' sözlerine tepki gösterdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, konuşmalarında 'Alayına' kelimesini sıkça kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yaparak  "Alayına karşıyız' tavrıyla Türkiye bir yere varamaz" diyerek Bahçeli'ye "Makul bir süre için makul ve sağlam bir protokolle AKP tahribatını giderecek, bir restorasyon dönemi için bir araya gelebilmeliyiz" çağrısı yapmıştı.

"BİZ ASIL KOÇ'UN LAFLARININ ALAYINA KARŞIYIZ"

''Önce MHP'yi doğru okusunlar'' diyen Yalçın, ''Koç'un laflarının alayına karşıyız'' dedi. A Haber Ankara temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan Yalçın, meclis başkanlığı seçiminin de koalisyon kurulmasından farklı düşünülmesi gerektiğini söyledi; değerlendirmeyi ortaya çıkan adaya göre yapacaklarını ifade etti.

"OLMAYACAK DUAYA AMİN DİYECEĞİNE..."

"Biz koalisyona karşı değiliz. Biz asıl Koç’un cümlelerinin alayına karşıyız. Sayın Koç olmayacak duaya amin diyeceğine MHP’nin ne yapmaya çalıştığını doğru okumaya çalışsın. MHP kapı kapatmıyor tam tersine bir sürü seçeneği ortaya koyuyor.

MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ
"Meclis Başkanlığı'nı koalisyon kurulmasından farklı düşünmek gerekiyor Milletvekilleri kendi hür iradeleri ve politikaları doğrultusunda bir seçime girecekler. Burada MHP’nin yapacağı şudur; ortaya çıkan adaylara bakarız, değerlendiririz parti açısından değerlendiririz ayrıca Meclisi yönetme ve Türkiye’yi temsil etme noktasında değerlendiririz. Uygun bir kişi bulduğumuz takdirde onu destekleriz. Olmadı uygun birisi çıkmadı MHP kendi adayını göstererek seçime girer."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum