Davutoğlu cuma namazı çıkışı açıklasın

Davutoğlu cuma namazı çıkışı açıklasın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Davutoğlu’nun yarın cuma namazından sonra AKP-CHP hükümetinin kurulduğunu açıklamasını istedi

Genişletilmiş il istişare toplantılarına dün Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta’da devam eden Bahçeli, Afyonkarahisar’da gazetecilerin sorularını yanıtlarken özetle şu mesajları verdi:

(AK Parti-CHP istikşafi görüşmelerinin, liderlere rapor sunulması aşamasına geldiğine işaret ederek) Böyle bir çalışmanın sonucu alınmadan azınlık hükümeti, geçici hükümet tartışmaları yapılması, iki büyük parti diye nitelendirilen partilerin görüşmelerinde koalisyonu sabote etmiştir.

Türkiye’nin içinde bulunduğu toplumsal yarılmanın kapatılması, toplumdaki huzurun tekrar sağlanabilmesi için katedilen 25 günü değerlendirerek cuma günü (yarın) AKP ile CHP’nin kurmasında yarar var.

Bu cuma kurulması lazım. Ahmet Davutoğlu’nun cuma namazından sonra bu kararını açıklamasında yarar vardır. Sonuç olarak azınlık hükümetine MHP rıza göstermemektedir. Kurulması halinde herhangi bir desteği olmayacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.