Dershaneler açık mı, kapalı mı? Dershaneler tatil mi?

Dershaneler açık mı, kapalı mı? Dershaneler tatil mi?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 81 ilde yaşayan vatandaşlar için son dakika duyurusu geldi. Peki, Dershaneler tatil mi son dakika? 1 haftalık tatilde dershaneler açık mı, kapalı mı?.

Dersaneler var mı, açık mı? soruları merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat'a kadar uzatma kararı aldık" dedi. Peki ama dershaneler açık mı?

Bakan Özer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat'a kadar uzatma kararı aldık. Çünkü Türkiye'deki tüm gönüllü öğretmenlerimiz deprem bölgesinde. 10 binlerce öğretmenimiz sahada. Dolayısıyla bu süreci aksatmamak için tüm Türkiye'de, 71 ilde 13 Şubat'a kadar olan yarıyıl tatilini 1 hafta daha uzatıyoruz. Yani 20 Şubat itibariyle 71 ilde eğitim öğretim başlayacak" ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTELERİN AÇILIŞ TARİHİ ERTELENDİ

YÖK, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini açıkladı.

Dershaneler tatil mi?

Dersanelerin tatil olup olmadığı yönünde henüz bir açıklama yapılmadı. Dileyen okuyucular kurumları arayarak bilgi alabilirler.

Cnnturk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum