Devlet Bahçeli MHP Kurultayı'nda

Devlet Bahçeli MHP Kurultayı'nda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da yapılan MHP 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşma yapıyor.

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'na katılan partililer, Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. Kurultay için hazırlanan salonda Türk bayrağı ve 3 hilalli parti bayrağının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ile Alparslan Türkeş'in posterleri de yer aldı.

SEÇİM ŞARKILARI İLK KEZ TANITILACAK
Partinin genel seçim kampanyasında kullanılacak şarkıların da ilk defa kamuoyuna sunulacağı kurultaya, MHP lideri Devlet Bahçeli, saat 11.00 sıralarında katıldı.

"ASIL NEVRUZ BURADA"
Bugün aynı anda Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları yapılıyor, yakılan Nevruz ateşleri çevresinde halaylar çekiliyor. Aynı anda partisinin kurultayında konuşan Bahçeli, asıl Nevruz'un kurultayda olduğunu söyleyerek "Türkiye'nin kurtuluşu için bağımsızlık ateşi yakanlar buradadır." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

NEVRUZ BAYRAMI'NI KUTLUYORUM
Türkiye sevdasıyla yanıp kavrulan değerli dava arkadaşlarım. Sebgili Bozkurtlarum, Asenalarım.. Kıymetli basın mensuplarım. Kararlılığımızı göstermek için buradayız.

Sizlerin Nevruz Bayramı'nı kutluyorum.

Sözlerimin bu aşamasında sizleri en samimi en içten duygularımla selamlıyorum.

BAĞIMSIZLIK ATEŞİ YAKANLAR BURADADIR
Türkiye'nin kurtuluşu için bağımsızlık ateşi yakanlar buradadır. Hoşgeldiniz..

Türklüğün kalbi bu salonda atmaktadır. Dağların ovalarımızın bereketini getirdiniz. Hoşgeldiniz.

Tarih oldunuz yer küreye iz bıraktınız. Sizler Türkiye'siniz..

Müslümanları kutlu kılacak yegane kudretsiniz.

SESİMİZ İMRALI VE KANDİL'DE YANKILANACAKTIR
Bugün Türkiye'nin milli değerlerine sahip çıkmak için yedi düvele haykırıyoruz. İktidara yürüdüğümüzü ilan ediyoruz. Bugün Türkiye'ye soyanlardan hesap sorulacağını tarihe not düşüyoruz.

Bu salondan yükselen ses vatan ve millet sevgisinin,milli vicdanın gür sesidir. Sesimiz İmralı ve Kandil'de yankılanacaktır. Kaçak saraydaki şahsın uykularını kaçıracaktır.

TÜRKİYE BURADAN ÇIKAN SESİ BEKLİYOR
Bizi duyan rüşvetçiler, hırsızlar Türkiye'yi dört koldan soyanlar sinecek yer arayacaklardır. Buradan çıkan sesi bekliyorlar. Bu ses işsizlerin, kimsesizlerin, köylülerin, çiftçilerin, memurların, çaresiz esnafın, tüccarların sesi olacaktır.

BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE
Albayrağımıza ihanet yoktur, bölücü hainlerle yol arkadaşlığı yoktur. Türkiye'yi parçalamak için İmralı canisiyle iş yapmak yoktur. Yolumuz nurlu, yönümüz uğurlu, yürüyüşümüz kararlıdır. Bu nedenle diyorum ki bizimle yürü Türkiye...

AYRINTILAR GELECEK..

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.