Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

 

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, hükümete ve BDP'li vekillere yönelik sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında geçtiğimiz günlerde İmralı ziyaretinde bulunan BDP'li vekillere üstü kapalı olarak, 'kravatlı eşkiyalar' göndermesinde bulundu.

Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın bulunmaz Hint kumaşı sözlerine de yanıt verdi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

Kadına şiddet her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımızın muhattap olduğu insanlık dışı muamelelerin son bulması için gerekenler yapılmalıdır.

SURİYE POLİTİKASI

AKP hükümetinin dış politikadaki uçuk tavırları ortamı şiddetlendirmektedir
Türkiye çıkmaza girmektedir. AKP yönetimini tarih ve coğrafyamızı yok saymış batı planlarının ortağı olmuştur. Geri dönülmesi çok zor olacak bir karanlığa koşa koşa girmiştir. AKP'nin Suriye politikası bir savaş önerisidir.

AKP kukla haline dönüşmüştür. AKP'nin kiminle yakınlaşacağını, kiminle çatışacağını Atlantik'in kıyısı tayin etmektedir. AKP hükümeti yabancıların piyonu olmuştu ve bunu MHP'den başkası fark edememiştir. Milli görüş gömleğini yılanın deri değiştirmesi gibi üzerinden atmıştır.

BAŞBAKAN TÜRKMENLERE SIRT DÖNDÜ

Başbakan hedef saptırmakta ve Türkmenlerin kaygıya kapıldığı imajını vermektir
Türkmenlere yapılan eziyetleri görmezden gelen Başbakan'ın sızlanmaları sahtedir. Başbakan Türkmen şehirlerinde nüfus dengesiyle oynanırken sessiz kalmıştır

Küresel platformlarda Türkmenlerin problemlerini ciddiye almamıştır. Barzani'nin ayaklarının altına kırmızı halı sermiştir. Batı'nın telkinleri ve tavsiyeleri uygulanmaktadır. Başbakan Türkmenlere sırt çevirmiştir.

KRAVATLI EŞKİYALAR İŞ BAŞINDA

Türkiye çok yoğun kaos içindedir. Türkiye sınır hattında tutulmaktadır. Kravatlı eşkiyalar iş başındadır. İmralı inlerde ikmal arasında yer arayan yüzler sevinç içindedir. Çapulcular devrededir. Türkiye kan ağlamakta, günahkarların yaptıklarına şahit olmaktadır. AKP ihanetiyle karşı karşıyayız. Her şey gün gibi ortadır. PKK'nın AKP ile tek can oldukları ortaya çıkmıştır. İmralı canisinin yaptıkları konuşmalar bir gazete tarafından afişe edilmiştir. Bizim için sürpriz ve şaşırtıcı bir şey yoktur. İmralı canisi ve ölüm çetesi planlarını, hain amaçlarını. AKP'den gördükleri himaye ile üst seviyeye çıkarmıştır. Bu konuşmaların kim veya kimler tarafından sızdırıldığının pek fazla önemi yoktur. Ama köstebek peşine düşünlerin bu konuda parmakları olduğu aşikardır.

BAŞBAKAN GECİKMEMELİDİR

Gelişmeler bize Başbakan'ın İmralı ile siyam ikizi haline geldiğini ispatlamıştır.
AKP dümeni kırılmış tekne gibi oradan buraya savrulmakta terör kıyılarında umut arayacak kadar dibe çökmüştür. BDP görüşmeleri kimin sızdırdığıyla ilgili konuşmamış. Başbakan'da üstü kapalı açıklamalar hariç bir açıklama yapmamıştır. "Bütün söylentiler yalandır, asılsızdır, biz açıklamadıkça aslı yoktur" demiştir Başbakan. Başbakan'ın ar damarı çatlaması yeter sebep olacaktır. Bu kepazeliklere onay vermiş midir? Destek sağlamıştır mıdır? Neleri vaat etmektedir? Bir katili Türk devletine tekrar kafa tutan hale getiren Başbakan'ın verdiği umutlar mıdır? Başbakan hangi çözümler altında buluşmuştur? Başbakan gecikmemelidir. İmralı canisinin BDP'ye söyledikleri sürpriz olmasa da yenilir yutulur cinsten değildir.

BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLİZ

Aramızdaki ayrık otlarını milletimizle birlikte temizleyeceğiz. Bize göre cinayet örgütünden insanlık beklenmemeli. Terör örgütünün asla silah bırakmayacağı bilinmelidir. Anaları ağlamasın diyenler bu zaman kadar anaları inim inim ağlatmışlardır. Bize bulunmaz Hint kumaşı olduğumuzu söyleyerek bize kim olduğumuzu soran ve görüşmeleri kabul etmediğimizi söyleyen Başbakan'a sözlerimiz şudur: Biz Hint kumaşı değiliz, olmaya da niyetimiz yoktur.
Türk milletinizi çöküşe götüren hiç kimseyle görüşecek bir şeyimiz yoktur.
İmralı ile görüşenlerin bizimle görüşecek bir şeyi kalmamıştır.
İmralı karanlığında yönünü kaybedenler bizi anlayamazlar.
Terör postacılığına kadar işi götürenler bizimle aynı seviyede olamazlar.
Bizimle herhangi bir şey paylaşamaz.

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.