Düzce'de Okulda "Nargile" Keyfi! Akıl Almaz Olay!

Düzce'de Okulda "Nargile" Keyfi! Akıl Almaz Olay!

Düzce’de bir okulda yaşanan akıl almaz olay pes dedirtti. Özel eğitime muhtaç öğrencilerin yer aldığı bu okulda okul müdürünün ve arkadaşlarının okul sınırları içinde nargile keyfi yaptığı ortaya çıktı.

Düzce’de bir okulda yaşanan akıl almaz olay pes dedirtti. Özel eğitime muhtaç öğrencilerin yer aldığı bu okulda okul müdürünün ve arkadaşlarının okul sınırları içinde nargile keyfi yaptığı ortaya çıktı. Yaptıkları yanlışı sosyal medyada da paylaşan sorumsuzların yaptıkları, eğitim camiasında şaşkınlık ve üzüntü yarattı.

Böyle bir sorumsuz davranışın kabul edilmesi mümkün değil. Kim olursa olsun, öğrencilere olumsuz örnek teşkil edecek davranışlarda bulunulmaması gerektiğini düşünüyoruz. Kapalı yerlerde sigara içmenin bile yasak olduğu bir ortamda, nargile keyfi yapmanın izahı olamaz. Üstelik yapılan bu skandal olayı çekinmeden sosyal medyadan da paylaşan eğitimcileri üzülerek izliyoruz.  Çocuklarımızın geleceği açısından bu görüntüler eğitimimizin sıhhatine yönelik büyük kaygı yaratmaktadır.  Basında yer alan bu görüntüler veliler ve öğrencileri huzursuz etmektedir.

Genç nesilleri yarınlara hazırlayan, öğrencilerini kendi çocuğu gibi sahiplenen, onların dertleriyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan, yeri geldiğinde öğrencilerinin kalemini, defterini alan, onlarla ekmeğini paylaşan, büyük bir özveri ile görev yapan öğretmenlerimizin bu görüntüleri kamuoyunu derinden üzmüştür.

Bir eğitim kurumuna yakışmayan bu görüntülerin müsebbibi olanlara yaptırım uygulanmalıdır. Bu konuda Milli Eğitim Bakanlığını göreve davet ediyoruz.  Evlatlarını emanet ettikleri eğitim kurumlarında bu olayların yaşanmasını hiçbir veli kabul edemez. Bir eğitimcinin en önemli görevi değerli öğrencilerine güzel örnekler sergileyerek öncülük etmektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum