Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane 2 Nolu Şube 1.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane 2 Nolu Şube 1.Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Gümüşhane 2 Nolu Şube’nin 1. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Gümüşhane 2 Nolu Şube’nin 1. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

İki listenin yarıştığı genel kurulda konuşan Muammer Karaman, “Erdemli bir hizmet yarışının demokratik bir olgunluk içinde yaşandığı genel kurullarımızda kaybeden taraf olmaz, sendikamız kazanır” dedi.
Bir yandan ücret ve özlük hakları mücadelesini layığıyla verirken, diğer yandan çalışmalarıyla, ürettikleriyle, önerileriyle, söylem ve eylemleriyle birçok soruna çözüm bulunmasına katkıda bulunduklarını dile getiren Karaman, başta eğitim olmak üzere, Türkiye’nin temel sorunlarına çözüm üretmede üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, “Eğitim sisteminin demokratikleşmesi, eğitim alanındaki çifte standartların kaldırılması için birçok mücadelenin başlatıcısı ve öncüsü olduk, kararlı mücadelemizle yüzlerce haksız ve hukuksuz uygulamanın sona ermesini sağladık” şeklinde konuştu.

15 Mayıs’a kadar çalışmalarına hız vermeleri gerektiğini ifade eden Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vakit, sendikamızı daha da büyütmek; doğru için direnmek, çözüm için diretmek, çözüme paydaş olmak, doğruya destek olmak, yanlışa karşı durmak, akademik hizmet sendikacılığıyla tanışmak, yeni kazanımlar üretmek, haksızlıkları gidermek isteyen her eğitim çalışanını Eğitim-Bir-Sen’e üye olmaya davet etmek vaktidir.”

Genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyen Karaman, oy kullanan delegelere, görev talebiyle önemli bir yükün altına girme cesaretini ortaya koyarak aday olan üyelere teşekkür ederek, “Daha çok çalışmak, daha fazla fedakârlıkta bulunmak durumundayız. Daha fazla yorulacağımız bir yükümlülük sahibi olduğumuzu unutmadan hak, emek ve özgürlük mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Muammer Karaman, bir şölen ve kardeşlik havasında yapılan genel kurulda iki listenin yarıştığına işaret ederek, sözlerini şöyle tamamladı: “Bahtiyar Çelik başkanlığındaki liste şube yönetim kurulu olarak görev ifa etme yetkisini almıştır. Doç. Dr. Fevzi Topal Hocamıza ve ekibine şube olağan genel kurulumuzun geniş bir istişare zemini olma vasfını güçlendiren katkıları için teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.