Eğitim-Bir-Sen, Öğretmenleri Zorla Mı Sendika Üyesi Yapıyor?

Eğitim-Bir-Sen, Öğretmenleri Zorla Mı Sendika Üyesi Yapıyor?

Son günlerde sendika üyeliği üzerinden bir tartışmadır yaşanıp gidiyor. Çeşitli yerlerde ortaya atılan iddialar göre, özellikle mesleğe yeni başlayan öğretmenler "baskı ile" sendikaya üye yapılıyor.

Son günlerde sendika üyeliği üzerinden bir tartışma yaşanıyor. Çeşitli yerlerde ortaya atılan iddialar göre, özellikle mesleğe yeni başlayan öğretmenler, sendika mensubu okul yöneticileri tarafından "baskı ile" sendikaya üye yapılıyor. 

Bu iddialardan biri de Hatay-Kırıkhan'da yaşandı. Kırıkhan ilçesinde bir ilkokul müdürünün makamında, makama oturan ilçe temsilcisi tarafından yeni göreve başlayan bir öğretmenin sendika üyelik görüntüsüne tepki gelmişti. 

Söz konusu görüntünün doğru, ancak olayın ve yerin yanlış aktarıldığını dile getiren Eğitim-Bir-Sen Hatay 1 No'lu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANMADI. Her fırsatta yalana sarılarak paylaşım yapan Malum sendika ve Genel Başkan yardımcısı aşağıdaki videoya iyi bak. Okul müdürünün odası mı yoksa bizim Kırıkhan Eğitim Bir sen temsilciliği mi?

2=Zorla üye yazdığımızı iddia ettiğiniz öğretmenimizin yüzüne iyi bakın.Sonra aynaya bakın.Belki utanırsınız.

3-Bildiğiniz ne kadar küfür varsa yalan haberin altına yorum olarak yaptınız.Sonra Yaptığınız paylaşımı kaldırmak zorunda kaldınız. Keşke özür dileme erdemini gösterseydiniz diyecem ama nafile.

4-Her gün sınıftaki mızmız çocuklar gibi Milli Eğitim Bakanına şikayette bulunacağınıza Sendikacılık yapın.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum