Eğitim Çalışanlarına Promosyonda Yeni Türkiye Rekoru! Ertekin Engin O Rakamı Açıkladı!

Eğitim Çalışanlarına Promosyonda Yeni Türkiye Rekoru! Ertekin Engin O Rakamı Açıkladı!

Bugün Ankara Elmadağ'da eğitim çalışanlarına promosyonda her çalışan için 12.500 TL ile en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile anlaşma yapıldı. Bu anlaşma, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılmış en yüksek tutarlı promosyon anlaşması olmuştur.

Bugün Ankara Elmadağ'da eğitim çalışanları için yapılan promosyon anlaşmasında her çalışan için 12.500 TL ile en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile anlaşma yapıldı. Bu anlaşma, Türkiye genelinde bugüne kadar yapılmış en yüksek tutarlı promosyon anlaşması olmuştur.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin şu ifadeleri kullandı:

Vakit Senin Vaktindir.

Türk Eğitim-Sen varsa umut da kazanım da vardır.

Şubemize bağlı Elmadağ İlçesinde iki aydır yetkili olan Türk Eğitim SEN’in yetkili olduğu Mayıs ayı mutabakatında tescillenecektir. Balâ ilçesinde 2 sene önce yetkiyi almış olan Türk Eğitim Sen promosyon anlaşmasında bir ilki gerçekleştirmiş ve eğitim çalışanlarının yüzünü güldürmüştür.

Türk Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şube ülke genelinde olduğu gibi gün geçtikçe üye sayısını artırmaya hızla devam etmektedir. Bu sayının artmasında eğitim çalışanlarının sendikamıza duydukları güvenin yanı sıra, yıllardır yetkiyi elinde bulunduran etkisiz sendikacılığın baş aktörü olan malum sen’e duyulan güvenin sona ermiş olmasıdır.

Türk Eğitim Sen kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamakta kararlı çalışmalar yürütmeye devam etmekte ve bunun en son örneğini Gölbaşı, Çankaya, Mamak’tan sonra Elmadağ İlçesinde yapılan Pronosyon anlaşmalarında göstermiştir.

Promosyon ücretlerinin eğitim çalışanlarına ödenmesinin öncüsü olan Türk Eğitim Sen Ankara 3 No’lu Şube, Elmadağ ilçesinde yapılan promosyon anlaşmasında ülke genelinde bir rekora imza atılmasının öncüsü olmuştur.

Yıllardır yetkiyi elinde bulundurup komik ve yok denecek kadar az promosyon anlaşmalarına imza atanlar ve bunun hesabı altında ezilenler bugünkü tabloda bu başarıya telaş içinde sahip çıkma zavallılığına düşmüş durumdadırlar.

Ancak olup biteni eğitim çalışanları çok iyi bilmektedir ve dikkatlerinden kaçmıyordur mutlaka.

Evet vakit Türk Eğitim Sen vaktidir, vakit yıllardır masa başında kaybedilenlerin geri alınması ve eğitim çalışanlarının yüzlerinin gülmesi, Türk Eğitim-Sen çatısı altında buluşma güçlü olma vaktidir.

Ertekin Engin

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı

278930926_5041160775974275_6818642327596162916_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.