Erbakan'ın konuşmasını paylaşan öğretmen sürgün edildi

Erbakan'ın konuşmasını paylaşan öğretmen sürgün edildi

Erbakan'ın konuşmasını paylaşan öğretmen sürgün edildi

Şırnak Silopi’de bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan S.A. hakkında, sosyal medyada şiir ve Necmettin Erbakan'ın konuşmasını paylaşması sebebiyle soruşturma açılmıştı.

Erbakan'ın Meclis konuşmasının suç olarak kabul edilmesinin ardından 85 kilometre uzaklıktaki İdil Karalar beldesine sürgün edildi.

Milli Gazete'den Furkan Erten'in haberine göre Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan lisede müdür yardımcılığı görevinde bulunan S.A.’ya geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabında Erbakan Hocamızın Meclis konuşmasını paylaştığı için soruşturma açılmıştı. S.A., Silopi’den İdil Karalar beldesine sürgün edildi. Her gün eşi ve iki çocuğundan 85 kilometre uzaklıkta görev yapan öğretmen, aile bağlarının bozulacağından endişeli.

ERBAKAN HOCAMIZIN KONUŞMASINDAN RAHATSIZ OLDULAR!

Kendileriyle aynı görüşte olmayan, Anadolu Gençlik Derneği’nde çalışmalar yapan S.A.’yı uyguladıkları mobbinglere rağmen istedikleri çizgiye getiremeyen yöneticiler, S.A.’nın sosyal medyada merhum Erbakan Hocamızın konuşmasını paylaşmasının ardından harekete geçti. Şikâyette bulunan yöneticiler, mağdur öğretmeni Silopi’den 85 kilometre uzaklıktaki İdil Karalar beldesine sürdürdü. Soruşturma esnasında öğretmeni sorguya çeken yöneticiler, Erbakan Hocamızın Meclis konuşmasını paylaşarak kimleri kastettiği soruldu.

HEM SÜRGÜN HEM KADEME İLERLEME DURDURMA CEZASI

Eşi Silopi’de öğretmen olan iki çocuk babası S.A., her gün 85 kilometre yol giderek İdil Karalar beldesindeki okulda çok sevdiği öğrencilerine ders anlatıyor. Mesai bitiminde tekrar yola koyulan mağdur öğretmen, aynı gün içinde 85 kilometrelik yolu geri dönüyor. Aile yapısını korumak için eşinin öğretmen olduğu Silopi’ye gelen S.A., şimdi bozulan aile yapısından dolayı üzülüyor. Erbakan Hocamızı sevdiği için sürgün edilen öğretmen, ayrıca 1 yıl kademe ilerlemesi durdurma cezası da aldı.

Furkan Erten

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.