Erdoğan'dan son dakika koalisyon açıklaması!

Erdoğan'dan son dakika koalisyon açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimler sonrası ilk kez konuştu. Erdoğan parti liderlerine son dakika koalisyon çağrısı yaptı.

ANKARA'da bugün gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, genel seçimler sonrası ilk kez yapacağı son dakika açıklamalara çevrilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenecek 4. Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Hükümet kurma çalışmalarına değinen ve "Asla, kimse, hangi siyasi olursa olsun, ben deme hakkına sahip değildir, biz demek zorundayız" diyen Erdoğan, "Herkes egolarını bir kenara koyup, bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı." ifadelerini kullandı.

"HERKES EGOLARINI BİR KENARA KOYUP..."

Türkiye’yi hükümetsiz, Türkiye’yi başsız bırakan, egolarına mahkum olanlar, ne tarihe ne de milletimize bunun hesabını veremezler. Onun için de anayasal yasal süreç içerisinde herkes egolarını bir kenara koyup, bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı ve kaldığımız yerden, devlette devamlılık esastır anlayışıyla bu süreç devam etmelidir.

Milli gelirini 800 milyar dolara ulaştırmış, ihracatını 160 milyara ulaştırmış, işsizliği tek haneli rakama indirmiş bir ülke olarak bir adım geriye gidişe asla tahammülümüz yok.

"KİMSE 'BEN' DEME HAKKINA SAHİP DEĞİL"

Siyasi alanda yaşanan hiçbir gelişmenin, bu kazanımları tehdit edecek boyuta ulaşmasına izin veremeyiz. Bu bizim insanımıza karşı sorumluluğumuzun gereğidir. Asla, kimse, hangi siyasi olursa olsun, ben deme hakkına sahip değildir, biz demek zorundayız. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.