Erdoğan'la ters düşen Arınç'tan samimi açıklama!

Erdoğan'la ters düşen Arınç'tan samimi açıklama!

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün teröristlerle ilgili yaptığı açıklamlara Erdoğan'ın verdiği sert tepki'den sonra Arınç'ın ne diyeceği merak konusuydu...

 

Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün 'Dağda ölen PKK'lıya ağlamayan insan olamaz' dediği konuşma siyaset gündemine bomba gibi düştü. Dün partilerinin grup toplantılarında konuşan  AK Parti, CHP ve MHP ilk kez aynı görüşü paylaşmış ve Emniyet Müdürü'nün sözlerine tepki göstermişti.
Emniyet Müdürü'ne tepki geldiği kadar destekte geldi. Bunlardan biri de Bülent Arınç'tı. Arınç Recep Güven'in bu açıklamaları için  'Şahsi taktirlerimi sunuyorum' demişti. Başbakan Erdoğan ise 'Askerlerimizi öldüren teröristlere ağlamayız. Bu böyle' deyince Arınç ve Erdoğan ters düştü.
 
İÇİMDEN GEÇENİ SÖYLEDİM BAŞIMA İŞ AÇTI
Tüm gözler Bülent Arınç'ın yaşanan bu olay karşısında söyleyeceği sözlerdeydi. Türk Hava Kurumu Üniversitesinin akademik dönemi açılış etkinliğinde kürsüye çıkan Arınç, “Ben gönlümden geçeni söyleyen bir insanım. Bu zaman zaman insanın başına iş açar.Ama gönlüm ne derse dilimden o çıkar Allah'a çok şükür. Bana ne getirirse getirsin önemli olan vicdanımın, gönlümün sözünü söylemek ve dinlemektir'” diye konuştu. Arınç'ın bu açıklaması üstü örtülü olarak Başbakan Erdoğan'a cevap olduğu kaydediliyor.
 
 
Kaynak : http://www.internethaber.com/diyarbakir-emniyet-muduru-pkk-terorist-recep-tayyip-erdogan-bulent-arinc-ak-part-467858h.htm#ixzz28tydHOZT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.