Etkili kar yağışı geliyor / Haritalı

Etkili kar yağışı geliyor / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu, Kocaeli, Bursa ve Muğla çevreleri ile yarın (Pazar)

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu, Kocaeli, Bursa ve Muğla çevreleri ile yarın (Pazar) Trakya kesimi, İstanbul, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Yozgat çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimler ve Doğu Anadolu' nun güneydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON İLE BİRLİKTE SİS UYARISI: Yurdun iç ve doğu bölgelerinde beklenen buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi beklendiğinden ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

    

Memurlar.Net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.