Fidan, Arslan ve Gökçek aday adayı

Fidan, Arslan ve Gökçek aday adayı

Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Erdoğan’ın danışmalarından Mücahit Arslan ve Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek AK Parti'den aday adayı oldu.

Eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı. Fidan’ın yarı sına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmalarından Mücahit Arslan ve Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek de Ankara’dan milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimleri için partilerde aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.

HAKAN FİDAN SON SAATLERE GİRİLİRKEN BAŞVURUSUNU YAPTI

Ankara’da sürpriz bir şeklide görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığı için başvuru yapacağını belirten eski MİT Müsteşarı Hakan Fidan, sürenin dolmasına saatler kala Ak Parti Genel Merkezi’ne gelerek Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Fidan’ın yarı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlarından Mücahit Arslan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek de milletvekili aday adaylığı için AK Parti Genel Merkezi’ne başvuru yaptı. Arslan ve Gökçek de, Ankara’dan milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.