Görevden Alınan Genel Müdürden Sınav İşlemleri Açıklaması

Görevden Alınan Genel Müdürden Sınav İşlemleri Açıklaması

Dün çıkan haberler ve atamalar sonrasında Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, bürokrasiye neşter vurmaya başladı . Genel müdürlük düzeyinde görevden almalar ve yeni görevlendirmeler yapıldı .

Dün çıkan haberler ve atamalar sonrasında Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, bürokrasiye neşter vurmaya başladı . Genel müdürlük düzeyinde görevden almalar ve yeni görevlendirmeler yapıldı. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK , kendisinden beklenen değişimi genel müdürlerden başlattı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Ölçme Değerlendirme Genel Müdürü, Yeğitek Genel Müdürlüğü ve Bilgi İşlem Dairesi başkanlarını değiştirdi.

Görevden alınan Yeğitek Genel Müdürü Bilal Tırnakçı dün alınan bu kararlar sonrası bugün sosyal paylaşım sitesi twitter hesabı üzerinden bir veda mesajı yayımlandı. Veda mesajında dikkat çeken bir ayrıntı vardı.  

Tırnakçı'nın veda mesajında: Kıymetli Dostlar;iki yıldır onurla yürüttüğüm Yeğitek Gnl Müdürlüğü emanetini bugün itibarıyla teslim etmiş bulunuyorum.Bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyor ve bayrağı devralacak arkadaşlara başarılar diliyorum.(Not:Sınav iş ve işlemleri ile Yeğitek’in ilgisi yoktur)

bb.png

mebpersonel.com

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.