HDP'li Başkandan skandal sözler: İç savaş başlayacak

HDP'li Başkandan skandal sözler: İç savaş başlayacak

İngiliz Vice News'in "Türkiye'de iç savaş çıkacak: Kürt direnişinin merkezine hoşgeldiniz" başlığıyla sunduğu haberde Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret skandal sözler sarfetti.

İngiliz Vice News'e konuşan DBP'li Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, "Cizre'de Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz" dedi.

Bir süredir Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özel Harekat polislerinin PKK'lı teröristlere operasyonlar düzenlediği Cizre'de, DBP'ye bağlı belediye başkanı Leyla İmret, "İç savaş Cizre'den başlayacak" dedi.

İNGİLİZ'İN İÇ SAVAŞ HABERİ

İngiliz Vice News'in "Türkiye'de iç savaş çıkacak: Kürt direnişinin merkezine hoşgeldiniz" başlığıyla sunduğu haberde Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret'in görüşlerine yer verildi.

"TÜRKİYE'YE KARŞI İÇ SAVAŞ YÜRÜTÜYORUZ"

Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret Vice News'e yaptığı açıklamada “Bir söz vardır barış olacaksa Cizre'den başlayacaktır ve savaş da olacaksa o da Cizre'den başlaycaktır” dedi ve “Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz”ifadelerini kullandı.

Bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde HDP'nin kazandığı belediyelerin PKK ve PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye destek verdiği güvenlik kaynaklarınca dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.