İlçe Müdürü Odasında Üye Yapma Töreni!

İlçe Müdürü Odasında Üye Yapma Töreni!

"Diyarbakır Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya’nın makam odasında, müdür beyin huzurunda/refakatinde EBS başkanı huzurlarına çağırdıkları çalışanları sendikaya üye yapıyor."

Bugün sosyal medyada paylaşılan görüntüler eğitimciler tarafından tepkiyle karşılandı. 

Görüntü; Diyarbakır Kulp İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya’yı ziyaret eden Diyarbakır  Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Yönetimi ve makamda yapılan üye çalışması ile ilgiliydi.

Fotoğraflar incelendiğinde; makam odasında, müdür beyin huzurunda/refakatinde Eğitim-Bir-Sen Başkanı ve yönetimi huzurunda çalışanların sendikaya üye yapıldığı görülüyor. 

Bulunduğu görev gereğince bağımsız ve tarafsız olması gereken İlçe Milli Eğitim Müdürünün bir sendikaya üye kaydı yaptığı algısı oluşturan fotoğraflar tepki çekti. 

Yaşananları sert bir dille eleştiren Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı M. Yaşar Şahindoğan, "Yazıklar olsun sizleri adam diye o makamlara oturtanlara ve oturduğu makamı yerlere düşüren sizin gibi idareci müsveddelerine..." dedi.

İşte o paylaşımlar:

1) ...İLÇE MÜDÜRÜ ODASINDA ÜYE YAPMA TÖRENİ Kulp İlçe Müdürüne EBS ziyareti ve çalıştığı yerde değil de ilçe müdürünün makam odasında üye yapılan bir eğitim çalışanı..Ha bir de bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşabilecek kadar bir ahlak zaafı ve pervasızlık

2) Yazıklar olsun sizleri adam diye o makamlara oturtanlara ve oturduğu makamı yerlere düşüren sizin gibi idareci müsveddelerine. Ama nafile bu çabalar? Eriyeceksiniz,biteceksiniz ve kamu çalışanları gerçek iradeleriyle sendika seçtikleri günleri yaşayacak.

3) ...Eriyeceksiniz, biteceksiniz ve kamu çalışanları gerçek iradeleriyle sendika seçtikleri günleri yaşayacak... Gemi batıyor, Titanik filmindeki orkestra misali çalmaya devam etmeniz, batışınızı engelleyemeyecek.

ilce-muduru-odasinda-uye-yapma-toreni.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.