İLKSAN'a Çamur Atan Ali Yalçın'a Başkan Yılmaz'dan Cevap!

İLKSAN'a Çamur Atan Ali Yalçın'a Başkan Yılmaz'dan Cevap!

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’nın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Yılmaz Tarafından Yapılan Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmadan hareketle, sendika olarak bir türlü yönetimine erişemedikleri ilksan’ı karalama yoluna gitmiştir.

İçişleri Bakanımızın bugün göreve başlayan polis memurundan hareketle aynı polis memurunun emekli olması halinde eline geçecek ikramiye ile ilgili gelecek projeksiyonunu sanki bugünkü realiteymiş gibi algılayarak ilksan’ı Polsan ile haksız bir mukayeseye tabi tutmuş ve tabiri caizse yönetemediği ilksan’a çamur atma yoluna gitmiştir.

Realite Ali beyin anlattığı gibi olmayıp bugün itibarıyla şu şekildedir:

Polsan’a üye bir polis memurunun maaşından %8 oranında ve 335 TL aylık kesinti yapılmakta ve aynı polis memuru 20 yıl üzerinden bugün emekli olsa kendisine yaklaşık 85.000 TL ikramiye ödenmektedir.

İlksan’a gelince; Yine aynı şekilde 20 yıllık İlkan üyesi bir öğretmenden %2 oranında ve 81 TL aylık kesinti yapılmakta ve  20 yıl üzerinden, bugün ikramiyesi hesaplandığında kendisine 36.200 TL ikramiye ödenmektedir.

Kesinti oranları, kesinti miktarları dikkate alınarak ikramiyeler mukayese edildiğinde İlksan’a çamur atıldığı açıkça görülecektir.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum