İLKSAN'dan Şehit Öğretmenler Sergisi!

İLKSAN'dan Şehit Öğretmenler Sergisi!

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Ali Kaplan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde şehit öğretmenlerimizi yad etmek amacıyla İLKSAN’ın Esenboğa Havalimanında düzenlediği “Şeh

Burada bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Böylesine anlamlı bir günde bu güzel serginin açılışında olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Her daim rahmet ve minnetle andığımız şehit öğretmenlerimizi, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir kez daha anıyorum. Geleceğimizin inşasında en büyük pay sahibi olan kıymetli öğretmenlerimizin bu güzel gününü en derin sevgilerimle kutluyorum. Bu anlamlı sergiye imza atan başta İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncer Yılmaz olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlarımıza Türkiye Kamu-Sen camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Genel Başkan Talip Geylan da, “Vefa bir erdemdir. Vefanın en kıymetlisi de şehitlerimiz için olanıdır. Öğretmenler Günü’nde, Esenboğa Havaalanında düzenlediği fotoğraf sergisi ile şehit öğretmenlerimizi yad eden İLKSAN Yönetim Kurulunu tebrik ediyorum. İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncer Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. UNUTMAYACAĞIZ! UNUTTURMAYACAĞIZ!” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.