İsmail Koncuk'tan İlk Seçim Yorumu!

İsmail Koncuk'tan İlk Seçim Yorumu!

Genel Başkan İsmail Koncuk'tan İlk Seçim Yorumu!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, 7 Haziran seçimleri sonrasında ilk açıklasını sosyal medya hesabından yaptı. 

İşte o açıklama:

Bunca eziyet, bunca haksızlığın bir sonucu olmalıydı. Allahın da bir hesabı var, demiş ve Allaha güvenmiştik. Elleriyle palazlandırdıkları, hain iken kahraman ilan ettikleri kendilerine batacak, demiştik, öyle de oldu.

Oy almak için bölücülüğü meşru hale getirenler, Şehitlerimizin kemiklerini sızlatanlar bedduaların altında kaldılar, daha da kötü olacaklarından şüpheniz Olmasın. Milletin en tepeye taşıdığı halde, mutlu edemediği, bir türlü tatmin olmayanlar da, artık bu sonuçlardan sonra gereğini yapmalıdır.

Anayasal sınırını aşmanın sorumluluğunu taşıyarak derhal yakışan tavrı göstermelidir. Kul hakkı yediniz, haksızlık yaptınız, insanlarımızın genleri ile oynadınız. Ahlaktan uzaklaştınız, sadece kendi efradınızı adam yerine koydunuz, bunun bedelini de aldınız.

Bu sonuçlar herkese ders olmalıdır.

Evet Yeni bir güne uyanıyoruz. Her şeyi çok yakından takip ediyoruz. Bugüne kadar adam gibi sendikacılık yaptık, bundan sonra da sendikacılık yapmaya, bir türlü adam olmayanlara, örnek olmaya devam edeceğiz. Başka Türkiye yok!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum