Kamu-Sen'den Teröre Lanet Mitingi

Kamu-Sen'den Teröre Lanet Mitingi

Türkiye’nin ciğerini dağlayan terör olayları ve peş peşe gelen şehit haberlerine tepkiler çığ gibi büyürken, milli değerlerin yılmaz savunucusu Türkiye Kamu-Sen, Genel Merkez binasının bulunduğu Cebeci bölgesinde Türk bayrağı dağıttı.

Türkiye’nin ciğerini dağlayan terör olayları ve peş peşe gelen şehit haberlerine tepkiler çığ gibi büyürken, milli değerlerin yılmaz savunucusu Türkiye Kamu-Sen, Genel Merkez binasının bulunduğu Cebeci bölgesinde  Türk bayrağı dağıttı.

Ankara Hamamönü’nde toplanan sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, Şube Başkanlarımız, üyelerimiz, Türkiye Kamu-Sen personeli ve çok sayıda vatandaşımız şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ellerine semaya kaldırarak şehitlerimiz için dualar etti.

Okunan Kuran-ı Kerim’in ardından yürüyüşe geçen kalabalık, esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Binlerce vatandaşımız yol boyunca alkışlar ve sloganlar ile terörü ve teröristi lanetlerken, araçları ile geçen vatandaşlarımız da korna çalarak eylemimize destek verdiler.  Bu sırada, çok sayıda kişinin göz yaşlarını tutamadığı görüldü.

Teröre lanet okuyan binlerce kişi, “Kahrolsun PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları ile Ankara’yı inletti.

Dikimevi kavşağında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı ardından İstiklal Marşı okundu.

Eylemimiz, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez binası önünde Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Hazım Zeki Sergi’nin şehitlerimiz için yaptığı duayla tamamlandı.

Türkiye Kamu-Sen, yarın saat 17:30’da Ankara Güvenpark’ta şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okutacak ve ardından yine vatandaşlarımıza Türk bayrağı dağıtacak.

12 Eylül Cumartesi günü ise, yine Ankara Güven Park’ta saat 17:00’da düzenleyeceğimiz mitingde Terörü lanetleyeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.