Kaymakam HDP'li vekile dersini verdi

Kaymakam HDP'li vekile dersini verdi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lıların sivillere saldırısı Kaymakam Kadir Güntepe'nin paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK terör örgütününün sivillere yönelik saldırıları ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe'nin paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı. Güntepe, geçtiğimiz hafta Cuma günü PKK terör örgütün ilçeyi ele geçirmek için 400 kişilik bir grupla saldırı gerçekleştirdiğini ifade etti.

PKK'nın katlettiği siviller için devleti suçlayanları eleştiren Güntepe evine atılan bomba ve kurşun izlerinin yer aldığı fotoğrafları Twitter'dan "Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı!" notu ile paylaştı.



Sivil ya da devlet görevlisi ayırt etmeden saldıran terör örgütünün kara propagandası Kaymakam Güntepe'nin paylaştığı fotoğraflara çöktü. Hakemlerin evleri ve lojmanlara yapılan saldırı görüntülerini de Twitter'dan paylaşan Güntepe "İşte bizim barışımız! İşte bizim kardeşliğimiz! Bombaladığınız evimi çocuklara açtım! Sizin gibi yapmayacaklar!" ifadeleri ile evinde misafir ettiği çocukların fotoğraflarını paylaştı.



HDP'li Encü'ye sert cevap

Kaymakam Güntepe'nin paylaşımlarından rahatsız olan HDP Milletvekili Ferhat Encü güvenlik güçlerinim dört sivili öldürdüğünü iddia etti. PKK'nın sivilleri hedef almasını görmezden gelen Encü'nün bu paylaşımına Güntepe "Bana bak vekil bozuntusu! Allahtan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz!" ifadeleri ile cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum