Kemal Kılıçdaroğlu icraya verildi maaşına haciz konuldu

Kemal Kılıçdaroğlu icraya verildi maaşına haciz konuldu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Mehmet Özhaseki’ye yönelik suçlamaları nedeniyle dertte.

Seçimler öncesi bol vaatleriyle gündeme gelen ve bu vaatlerinin kaynağı sorgulanan Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında açılan tazminat davasını ödemek için kaynak bulamadı. Yargıtay tarafından onaylanmış tazminatı ödemeyen Kılıçdaroğlu icraya verildi ve maaşına haciz konuldu.

HALKA SUCUK DAĞITMIŞTI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılında Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Dönemin Başkanı Mehmet Özhaseki hakkında yolsuzluk iddialarında bulunmuş ve daha sonra bu iddiaların yalan ve iftiradan ibaret olduğu ortaya çıkmıştı.

İddialar nedeniyle başlayan soruşturma sonuçlandıktan sonra Mehmet Özhaseki ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi çalışanları kişilik haklarına hakaretten tazminat davaları açtı. Bu davaları kazanan Mehmet Özhaseki, tazminat paraları ile halka sucuk dağıtarak büyük ses getirmişti.

BİR DAVA DAHA KESİNLEŞTİ
Devam eden tazminat davalarından biri daha kesinleşti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan, açmış olduğu tazminat davasını kazanarak mahkeme masrafları ve faizleriyle birlikte 8 bin 772 TL almaya hak kazandı. Kılıçdaroğlu’nun avukatlarınca Yargıtay’a götürülen mahkeme kararı Yargıtay tarafından da onandı. Tüm hukuki süreçlerinin tamamlanmasının ardından Hüseyin Beyhan’ın avukatları tarafından Kayseri 2. İcra Müdürlüğü’ne başvuruldu ve İcra Müdürlüğü'nce Kılıçdaroğlu’na ödeme tebligatı yapıldı.

8 BİN LİRA İÇİN KAYNAK BULAMADI
Son günlerde seçim vaatleriyle gündeme gelen ve bu vaatlerinin kaynağı sorgulanan Kemal Kılıçdaroğlu, 8 bin 772 TL’lik tazminata kaynak bulamadı. Kayseri 2. İcra Müdürlüğü’nün ödeme tebligatına rağmen 10 gün içinde tazminatı ödemeyen Kılıçdaroğlu için icra kararı çıkartıldı.

ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum