Kılıçdaroğlu CHP'nin potansiyel oy oranını açıkladı

Kılıçdaroğlu CHP'nin potansiyel oy oranını açıkladı

CHP'nin oyu oranı neden artmıyor sorusuna CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Bu oran yükseliyor. CHP'ye oy verebilirim" diyenlerin oranı yüzde 52′yi buldu' diye yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk ve Show TV ortak canlı yayınında Fatih Altaylı'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Altaylı'nın "Niye CHP'nin oyu artmıyor. Türkiye'de CHP'ye oy verme olasılığı ağzınızla kuş tutsanız bu kadar mı?" sorusuna Kılıçdaroğlu şu yanıtı verdi:

"EĞİTİMLİ KESİMLERDE ALGIYI DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN AMA..."

"Bu oran yükseliyor. "CHP'ye oy verebilirim" diyenlerin oranı yüzde 52′yi buldu. Çok güzel bir şey. Türkiye'de kemikleşmiş bir siyasal yapı var. Bizim son 2 seçimlerindeki çalışmalarımız kamuoyunda geniş yankı buluyor. Birden bire algıyı 100′de yüz değiştirmek mümkün olmuyor. Eğitimli kesimlerde bunu yapmak mümkün ama biraz medyadan uzak duran veya günlük ağır sorunları altında siyaset ne söylüyor diye kulak kabartmayan yüzbinlerimiz var. Bize oy vermeyenlerle diyalog kurmakta çok gecikmişiz. CHP'ye hiç oy çıkmayan köye gittim seçimde 2 oy çıktı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.